Afspraak maken

Maak een afspraak voor het bespannen van je tennis- of squashracket door middel van een WhatsApp-bericht. Lukt dit niet? Bel dan 06 2870 2873 of mail naar info@aasports.nl. 

Het bespannen van je racket kan al vanaf €20,-. Dit is inclusief een nieuwe soft-grip. Voor €2,- extra heb je er ook een nieuwe demper bij.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende snaren voor tennis:
Syntethic Gut (klassieke snaar, lange levensduur en veel comfort: €20,-), 
Hexaspin (duurzame snaar, voor extra veel spin en controle: €22,-) of 
Tectonic (kunstdarm, voor de speler met veel touch: €24,-)

Nieuw!
Babolat RMP Blast 1.25mm, dé snaar van Rafael Nadal. De ideale snaar voor spelers die op zoek zijn naar meer controle en ongelofelijke spin. De Babolat RPM Blast is een wat stuggere polyester snaar die zorgt voor veel controle en beschikt over een hoge duurzaamheid: €28,-

We hebben een speciale snaar voor squash:
– Hybride squasbespanning: lengte snaar van co-polyester voor meer power en een breedte snaar van multifilamenten die zorgt voor veel comfort: 20,-.

We hebben een speciale snaar voor badminton:
– Polyfibre Explostion B8, 0.68mm: Deze ultra-dunne snaar heeft heel veel power en is ideaal voor de meedogenloze smashes: 25,-.

Alle prijzen zijn inclusief softgrip.

Laat je bespanning vrijblijvend controleren. Ik hou rekening met: speelniveau, speelstijl en andere wensen van de speler. Voor iedereen is een passende bespanning te vinden, van beginner tot gevorderde. Ik werk op een professionele elektronische bespanmachine. Je hebt de keuze uit verschillende soorten snaren. Samen met jou bepalen we de juiste snaar voor je tennis- of squashracket! 

Ik verkoop ook tennisrackets, tennisballen en accessoires. Rackets in de prijsklasse van €60,- tot €75,-. Tennisballen van Tecnifibre, 4 stuks voor €9,95. Daarnaast verkoop ik diverse dempers en softgrips.

 Betalen kan contant of door middel van een betaalverzoek (Tikkie).
 

Inleverlocaties

Je kunt je rackets op twee locaties inleveren:
Groningen-centrum
Muurstraat 22a – Ingang zijde: Oude Kijk in ’t Jatstraat 61
9712 EN Groningen

Groningen Helpman
Home Made By_ Jolanda Datema
Verlengde Hereweg 48 54
9722 AE Groningen