Producten

Tennisreis Ibiza


Verblijf
Al onze arrangementen zijn op basis van een verblijf in een tweepersoonskamer. Vaak is het wel mogelijk om op aanvraag een driepersoonskamer te boeken. Gaat u alleen op tennisvakantie, dan kunt u kiezen voor een verblijf in een eenpersoonskamer of een kamer ‘op indeling’. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Reis
Bij elke bestemming die wij inclusief vliegreis aanbieden, is onder voorbehoud de geplande uitvoerende luchtvaartmaatschappij vermeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 
Bij boeking kunt u, indien bekend, een indicatie van uw reisschema opvragen. Deze indicatie is echter altijd onder voorbehoud, aangezien het voorkomt dat deze tijden – om welke reden dan ook – kunnen wijzigen. De definitieve lokale vluchttijden treft u aan in uw reisbescheiden. Omdat de luchtvaartmaatschappij de tickets alleen kan printen als de vertrektijden definitief zijn, kan het voorkomen dat u de tickets een paar dagen voor uw vertrek ontvangt. Door bijvoorbeeld technische/organisatorische redenen en/of weersomstandigheden, kunnen tot en met de dag van vertrek uit Nederland of bij de terugvlucht vanuit het buitenland wijzigingen worden aangebracht, ten aanzien van bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappij, type vliegtuig en/of vluchtschema. AASports.nl heeft hier helaas geen enkele invloed op en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wel stellen wij alles in het werk om u zo tijdig mogelijk te informeren over deze zaken. Wij raden u echter aan om voor u naar de luchthaven gaat, op teletekst of op internet te controleren of de vertrektijd van uw vlucht eventueel gewijzigd is. Verder kan het in incidentele gevallen voorkomen dat u een late heenvlucht en een vroege terugvlucht heeft. Op de heenreis zou dit in het meest ongunstige geval betekenen dat u zelfs na 24.00 uur bij uw accommodatie aankomt. Op de terugreis kan het voorkomen dat u ’s ochtends zeer vroeg bij het hotel wordt opgehaald.

Vluchttijden
U kunt de vluchttijden voor uw tennisreis ongeveer 2 weken voor vertrek terugvinden op onze website. Deze zijn echter altijd onder voorbehoud.

Bagage
Vanwege de scherpe controle op de luchthaven mag u maximaal één stuk handbagege meenemen. De maximale afmeting van handbagage is 55x35x25 cm (LxBxH). Het maximale gewicht is 5 kg. Scherpe voorwerpen, zoals (zak)messen, (nagel)vijlen, scheermessen, nagelknippers e.d. zijn niet toegestaan in de handbagage. Tevens gelden er regels met betrekking tot het meenemen van vloeistoffen in uw handbagage. Bij uw reisbescheiden treft u hierover een informatieboekje. Houdt u er rekening mee dat het officieel niet is toegestaan om tennisrackets als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. Naast u handbagage mag u in de economy klasse maximaal 20 kg bagage meenemen. 

Luchthavenbelasting en toeslagen
Alle (luchthaven)belastingen zijn bij de prijs van onze reizen inbegrepen. 


Verzekering
U dient uw reis- en annuleringsverzekering zelf af te sluiten.